Välj en sida

Integritetspolicy

GDPR är EU:s allmänna dataskyddsförordning, som ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL) fr.o.m. den 25 maj 2018. Här kan du bland annat läsa vilka av dina personuppgifter vi hanterar, hur vi skyddar dem och vilka rättigheter du har. Du hittar också instruktioner för hur du ska göra för att rätta en uppgift, beställa registerutdrag eller få dina uppgifter raderade.

Vi vill gärna att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter för att kunna kontakta dig i samband med din bokning och för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi använder uppgifterna främst för att skicka bokningsbekräftelse eller bekräftelse på av- eller ombokningar, men även för att skicka fakturor och marknadsföringsmaterial till dig.

Som personuppgifter räknas bl.a. namn, telefonnummer och e-postadresser, vilka ofta sparas hos oss. Vi samlar in informationen vid kontakt med oss vid besök, telefonsamtal, mail, sociala medier eller vår hemsida.

I vårt bokningssystem sparas även uppgifter om vilken behandling du gjort, tidsåtgång och i vissa fall vilket material vi använt och produkter du köpt av oss. På så vis har vi enklare att hitta nya tider för dig och förbereda oss för din behandling. I vissa fall finns det dock överordnade lagar som gör att vi måste spara dina uppgifter en längre tid och dela dem med externa parter, som exempelvis Skatteverket. Vi kan även komma att dela dina uppgifter med externa parter i marknadsförings- och informationssyfte, t.ex. tjänster för att skicka kampanjmail eller nyhetsbrev.

Ibland frågar vi om din tillåtelse att fota din nya frisyr för att lägga upp på vår hemsida, Instagram och Facebook i marknadsföringssyfte. Du kan alltid ångra dig och be oss sluta publicera bilderna du tidigare godkänt.

Allt detta gör vi för att följa lagen och skydda dina personuppgifter.

Du har även rätt att i vissa fall begära registerutdrag, få dina uppgifter raderade, rätta felaktig information, återkalla samtycke, avstå direktmarknadsföring, ifrågasätta berättigat intresse eller dataportering.